Szállás

A Kalapács Tábor a Part Üdülő területén belül kerül megrendezésre.

A helyszínen több kategóriában is foglalhatóak kedvezményes szálláshelyek. Hotel épületek, családi szobák, egyszerűbb turistaszállások állnak a fesztiválozók rendelkezésére.

Külön kijelölt kemping terület várja a sátorral érkezőket, midössze pár száz méterre a programok területétől.


FIGYELEM!
A sátorhelyet is javasolt előzetesen foglalni / regisztrálni.


Szállásárak:


Hotel: (2-4 ágyas hotelszobák privát fürdővel): 4 000 Ft/fő/éj


Családi: (3-5 ágyas szobák a tábor csendesebb részén): 3 500 Ft/fő/éj


Turista: (4-6-10 ágyas, privát használatú szobákban): 2 000 Ft / fő/éj


Sátorhelyek: 900 Ft/fő/éj FIGYELEM! A sátorhelyek ára a helyi vendéglátóipari egységekben lefogyasztható!

Szállásinfo és foglalás: kalapacstabor.partudulo@gmail.com   

Hívjatok telefonon: +36 70 603 7521

További információt a Part Üdülő honlapján találtok.

 

 

szallas6 szallas5 szallas4  szallas2szallas3szallas7

Print

Comments

Dobi Márta

Sziasztok!
Nagyon furának tartom ezeket az árakat mert igy is elég huzós a beugró még ha egy pár megy elővételben, még a sátorhelyet is külön kell fizetni 900,-/fő/ éjszaka. Durván 13 ezer a párok beugrója és még 5.400,- hogy valahol aludjunk. UUUUUUUUUU még nem ettünk és nem ittunk. Sajnálom, hogy a felső tizezernek lett ez kimatekozva és egy egyszerü Kalapács (annó Pokolgép) rajongó melós nehezen teheti meg.

admin

Kedves Márta!

Az előfoglalási akció alatt a páros bérlet négy napra 12.500.- Ft. Ez négy napig teljes belépést biztosít Nektek mindenhova, reggeltől délutánig szórakoztató programokat, a négy este alatt pedig két Kalapács koncertet élvezhettek végig, továbbá a Zorall, az Akela és az Ossian is saját koncertet ad. Ezeken kívűl még minimum 7 egyéb fellépőre számíthattok. Van lehetőség csak az esti koncertekre külön jegyet váltani. Köszönjük érdeklődésedet és szeretettel várunk!

Üdvözlettel:

Admin

admin

Kedves Márta!

A sátorhelyek ára lefogyaszthetó a helyi büfében, így ez nem lesz plussz költség.

Üdv

Zagyinè Mátè Orsolya

Üdv.Az lenne a kèrdèsem mi egy nègytagù család vagyunk.2.felnőt ès egy5.èves gyerek,ès egy 13.èves gyermek.Nekünk ez mennyibe kerülne a nègynapos belèpő?köszönöm a miellöbi vállaszt.

admin

Kedves Orsolya!
Az előfoglalási akció alatt csak 20.000.- Ft lenne a belépő a teljes családnak mind a négy napra (2.családi bérlet és egy gyerekjegy). A jegy érvényes minden zenei és nem zenei programra. Kérem érdeklődjön a +36 70 603 7521-es telefonszámon, vagy e-mailben a kalapacstabor.partudulo@gmail.com címen. Várjuk szeretettel!

Yrrah

Kedves Márta!

Előfoglalási akció alatt: 7 000 Ft, de ha az egyszerre sok akkor minden hónapban félre lehet (szerintem) tenni 2000 Ft-ot és ha jól sejtem még júniusban is lehet rendelni jegyet.(de ha nem jól tudom kérlek javítsatok ki) Vagy esetleg a helyszínen is lehet???

admin

Természetesen lesz lehetőség a helyszínen is jegyet váltani, akár egy-egy napra is, akár csak az esti koncertekre is. Minden lehetőség nyitott! Várunk mindenkit szeretettel! További információt a jegyekről a jegyértékesítés menüpontban találhattok. Ne felejtsetek el regisztrálni a nyereményjátékra, hátha ti lesztek a szerencsések. Üdv

Yrrah

Vagy esetleg lefoglalni előre a sátorhelyet és a többit lehet a helyszínen is?

Yrrah

Így már nem is hangzik rosszul :) Mi vélemény róla Márta? Így már nem is a felső tízezernek találták ki. Én így szeretném megoldani, és NAGYON SZERETNÉK OTT LENNI!

Yrrah

Kedves Admin!

Nagyon köszönöm a választ! Így már biztos hogy ott leszünk! Szuper, hogy ilyenekre is nyitottak vagyok! Így kényelmesen lehet rá addig gyűjtögetni! :)

admin

Ott találkozunk. :)

igor

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy gázpalackot, illetve szenes grillt be lehet-e vinni a camping területre. Csak azért kérdezem mert látom, hogy bogrács és camping hely van megadva :) Köszönöm előre is a választ.

admin

Szia! Sajnos a válasz nem! A tűrakás minden egyéb formája tilos a tábor területén. Viszont az arra kijelölt helyeken szabadon lehet sütni, főzni, mulatni. Üdv

Youki

Sziasztok,

érdeklődni szeretnék, hogy a hotelen kívül van-e olyan szállás lehetőség ahol hárman két külön szobában egymástól nem távol tudnánk lenni. Ha más lehetőség nincs akkor természetesen ez is megfelel. Bungalow-t nem lehet bérelni?

admin

Szia!

Ez az üdülő honlapja: http://www.partudulo.com

Itt találsz részletes információt. Ha további kérdésed volna, hívj minket a +36 70 603 7521- es számon. Köszönjük érdeklődésedet és várjuk hívásod. Üdv!

wrom

Túl sok infót nem találtam a http://www.partudulo.com oldalon, de biztosan bennem van a hiba, ezért itt kérdezek rá, hogy kétágyas szobában van-e még hely (talán öreg vagyok már a sátorozáshoz, de amúgy nincs is sátram), amennyiben igen, úgy az 3 éjszakára mennyibe fáj 2 főnek..? 4.000,- forint x 2 x 3, azaz 24.000,- forint?
+:
Ha páros bérletre adok le igénylést, akkor az most 15.000,- forint még mindig?

admin

Szia!

Ide küld el ezt a levelet és minden kérdésedre választ kapsz: kalapacstabor.partudulo@gmail.com. Esetleg hívhatod is a +36 70 603 7521-as számot.

Üdv,

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *